0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Taxateur Lelystad
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een taxateur in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een taxateur die werkzaam is in Lelystad

WOZ waarde Lelystad

De Wet waardering onroerende zaken (WOZ) houdt in dat de gemeente de waarde van alle onroerende zaken zoals woningen en bedrijven bepaalt. Gemeenten bepalen deze waarde door het jaarlijks uitvoeren van een WOZ taxatie; een algemene taxatie van uw pand. De waardebepaling gaat ervan uit dat het pand vrij en onbezwaard is, dit wil zeggen dat er bij de taxatie van uit wordt gegaan dat er bijvoorbeeld geen sprake is van erfpacht. Ook wordt er in de meeste gevallen niet werkelijk in uw woning gekeken. Dit resulteert in het feit dat de WOZ waarde van uw pand niet altijd overeenkomt met de werkelijke waarde.

Voor huiseigenaren is het belangrijk dat de WOZ waarde van hun pand zo laag mogelijk uitvalt. Aan de hand van de WOZ taxatie wordt u namelijk door de gemeente aangeslagen voor rioolrechten, onroerende zaakbelasting en verschuldigde afvalstoffenheffing. Als u het niet eens bent met de waardebepaling, kunt u dan ook bezwaar aantekenen. Uw taxateur in Lelystad; de door ons aangedragen professional, vertelt u hier graag meer over.

Bezwaar tegen de WOZ waarde

Jaarlijks ontvangt u van de gemeente een WOZ-beschikking. Hierin wordt u aangeslagen voor een aantal belastingen. Ook de waarde van uw huis staat in dit document, evenals de specificaties over de WOZ taxatie. Als u woont in Lelystad of in de omgeving van Lelystad en u bent het niet eens met de WOZ waarde van uw pand, kunt u een bezwaarschrift opstellen en dit naar de gemeente sturen. Onze medewerkers informeren u graag over de juiste inhoud van dit bezwaarschrift.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606