085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Taxateur Lelystad
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een taxateur in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een taxateur die werkzaam is in Lelystad

WOZ waarde Lelystad

De Wet waardering onroerende zaken (WOZ) houdt in dat de gemeente de waarde van alle onroerende zaken zoals woningen en bedrijven bepaalt. Gemeenten bepalen deze waarde door het jaarlijks uitvoeren van een WOZ taxatie; een algemene taxatie van uw pand. De waardebepaling gaat ervan uit dat het pand vrij en onbezwaard is, dit wil zeggen dat er bij de taxatie van uit wordt gegaan dat er bijvoorbeeld geen sprake is van erfpacht. Ook wordt er in de meeste gevallen niet werkelijk in uw woning gekeken. Dit resulteert in het feit dat de WOZ waarde van uw pand niet altijd overeenkomt met de werkelijke waarde.

Voor huiseigenaren is het belangrijk dat de WOZ waarde van hun pand zo laag mogelijk uitvalt. Aan de hand van de WOZ taxatie wordt u namelijk door de gemeente aangeslagen voor rioolrechten, onroerende zaakbelasting en verschuldigde afvalstoffenheffing. Als u het niet eens bent met de waardebepaling, kunt u dan ook bezwaar aantekenen. Uw taxateur in Lelystad; de door ons aangedragen professional, vertelt u hier graag meer over.

Bezwaar tegen de WOZ waarde

Jaarlijks ontvangt u van de gemeente een WOZ-beschikking. Hierin wordt u aangeslagen voor een aantal belastingen. Ook de waarde van uw huis staat in dit document, evenals de specificaties over de WOZ taxatie. Als u woont in Lelystad of in de omgeving van Lelystad en u bent het niet eens met de WOZ waarde van uw pand, kunt u een bezwaarschrift opstellen en dit naar de gemeente sturen. Onze medewerkers informeren u graag over de juiste inhoud van dit bezwaarschrift.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een taxateur die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606