0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Taxateur Lelystad
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een taxateur in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een taxateur die werkzaam is in Lelystad

Taxeren Lelystad

Taxeren is het bepalen van de objectieve waarde van onroerend goed. Het taxeren van uw pand in Lelystad of omgeving kunt u dan ook met een gerust hart overlaten aan de door ons aangedragen professional; deskundig taxateur in Lelystad. Het taxeren van panden in deze regio behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden, wij zijn ook u graag van dienst.

U kunt uw woning laten taxeren om diverse redenen. Zo heeft u een taxatierapport nodig bij het aankopen van een woning, bij het oversluiten van uw hypotheek of bij het verhogen van de hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing of verbetering van uw woning. Ook in andere situaties, bijvoorbeeld bij het splitsen van eigendom bij een echtscheiding, is het noodzakelijk om de waarde van uw pand te bepalen. Onzemedewerkers staan in Lelystad en omgeving voor u klaar om uw woning te taxeren.

Waar wordt op gelet bij taxeren

Bij het taxeren van een pand wordt gelet op diverse factoren. Als wij in Lelystad een taxatie voor u uitvoeren, kijken wij uitvoerig naar:

• De locatie
• Omgevingsfactoren (bestemmingsplan, snelweg, winkelcentrum, kindvriendelijke buurt)
• Aanwezigheid van tuin, garage, balkon
• Staat van het onderhoud, constructie en kwaliteit van de toegepaste materialen
• De functionaliteit en de indeling
• Isolatie en energiezuinige maatregelen
• Inhoud en oppervlakte
• Verplichtingen en rechten die op de grond rusten (erfpacht of recht van overpad)
• Prijsontwikkeling op de markt van vergelijkbare woningen
• Toekomstige ontwikkelingen (bestemmingsplan)

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606