Herbouwwaarde in Lelystad

Voor het verzekeren van uw woning heeft u de herbouwwaarde van het pand nodig. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om, bijvoorbeeld na brand, een nieuwe woning te bouwen die gelijkwaardig is aan uw huidige woning, volgens de nu geldige bouwnormen. U heeft de herbouwwaarde nodig voor het afsluiten van een brand- of opstalverzekering. Aan de hand van de herbouwwaarde kan de verzekerde waarde in de polis worden opgenomen en de jaarpremie worden vastgesteld. Zaken die slechts gedeeltelijk de marktwaarde bepalen hoeven niet meeverzekerd te worden. De grond bijvoorbeeld, zal bij een brand niet verloren gaan. De locatie evenmin.

Voor het bepalen van de herbouwwaarde van uw pand, kunt u een taxateur inschakelen. In Lelystad en omgeving kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional; uw taxateur in Lelystad. Wij zijn u graag van dienst!

Het bepalen van de herbouwwaarde

Verzekeraars stellen bepaalde eisen aan de taxateur die de herbouwwoning van uw pand vast kan stellen. Zo dient de taxateur aangesloten te zijn bij de brancheorganisatie R.V.T. Vanzelfsprekend voldoen wij als ervaren taxateur in Lelystad aan deze kwaliteitseis. Het bepalen van de herbouwwaarde van uw pand in Lelystad kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bepalen de juiste waarde van uw woning, zodat u in de toekomst niet meer over- of onderverzekerd bent. Neem contact met ons op om in Lelystad een afspraak met ons te maken.