0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Taxateur Lelystad
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een taxateur in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een taxateur die werkzaam is in Lelystad

Herbouwwaarde Lelystad

Voor het verzekeren van uw woning heeft u de herbouwwaarde van het pand nodig. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om, bijvoorbeeld na brand, een nieuwe woning te bouwen die gelijkwaardig is aan uw huidige woning, volgens de nu geldige bouwnormen. U heeft de herbouwwaarde nodig voor het afsluiten van een brand- of opstalverzekering. Aan de hand van de herbouwwaarde kan de verzekerde waarde in de polis worden opgenomen en de jaarpremie worden vastgesteld. Zaken die slechts gedeeltelijk de marktwaarde bepalen hoeven niet meeverzekerd te worden. De grond bijvoorbeeld, zal bij een brand niet verloren gaan. De locatie evenmin.

Voor het bepalen van de herbouwwaarde van uw pand, kunt u een taxateur inschakelen. In Lelystad en omgeving kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional; uw taxateur in Lelystad. Zij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606