0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Taxateur Lelystad
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een taxateur in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een taxateur die werkzaam is in Lelystad

Executiewaarde Lelystad

De executiewaarde van een pand is de opbrengst die het pand oplevert wanneer deze gedwongen wordt verkocht op een openbare veiling. Deze executiewaarde van een woning ligt in de meeste gevallen rond de 90% van de geschatte prijs die een woning zou opbrengen wanneer deze onder normale omstandigheden zou worden verkocht. De executiewaarde is een belangrijke waarde van uw pand; bij het aanvragen van een hypotheek wordt namelijk naar de executiewaarde gekeken voor het bepalen van de maximale hypotheek die u kunt afsluiten. In de meeste gevallen is dit 125% van de executiewaarde. Ook voor de maandelijkse rente die u gaat betalen wordt gekeken naar de executiewaarde van het pand, ten opzichte van de hoogte van de hypotheek.

De executiewaarde van een woning is een belangrijk getal. Bij de door ons aangedragen professional; taxateur in Lelystad, kunt u terecht voor meer informatie over de executiewaarde. Ook kan de door ons aangedragen professional de executiewaarde van uw pand voor u bepalen en deze vastleggen in een taxatierapport.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606