085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Taxateur Lelystad
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een taxateur in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een taxateur die werkzaam is in Lelystad

Executiewaarde Lelystad

De executiewaarde van een pand is de opbrengst die het pand oplevert wanneer deze gedwongen wordt verkocht op een openbare veiling. Deze executiewaarde van een woning ligt in de meeste gevallen rond de 90% van de geschatte prijs die een woning zou opbrengen wanneer deze onder normale omstandigheden zou worden verkocht. De executiewaarde is een belangrijke waarde van uw pand; bij het aanvragen van een hypotheek wordt namelijk naar de executiewaarde gekeken voor het bepalen van de maximale hypotheek die u kunt afsluiten. In de meeste gevallen is dit 125% van de executiewaarde. Ook voor de maandelijkse rente die u gaat betalen wordt gekeken naar de executiewaarde van het pand, ten opzichte van de hoogte van de hypotheek.

De executiewaarde van een woning is een belangrijk getal. Bij de door ons aangedragen professional; taxateur in Lelystad, kunt u terecht voor meer informatie over de executiewaarde. Ook kan de door ons aangedragen professional de executiewaarde van uw pand voor u bepalen en deze vastleggen in een taxatierapport.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een taxateur die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606